Γραφείο τελετών "Η Θεοτόκος". Γλυφάδα - Αργυρούπολη - Άλιμος - Αθήνα. Κηδείες, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, καύση, κηδείες εκτός Αθηνών - Ελλάδος, εκταφές οστών.

Αποτεφρώσεις

Με βάση το Προεδρικό Διάταγμα στης 15 Μαρτίου του 2006, η Ελλάδα ακολούθησε τη νομοθεσία των υπόλοιπων χωρών της Ευρωπαϊκής ένωσης σχετικά με τις αποτεφρώσεις (καύση νεκρού). Έτσι το γραφείο μας παρέχει τη δυνατότητα αποτέφρωσης. Βασική προϋπόθεση για την αποτέφρωση είναι η δήλωση του θανόντος για την επιθυμία του αυτή ή δήλωση συγγενών εξ αίματος ή εξ αγχιστείας. Για έναν Έλληνα πολίτη τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομισθούν είναι τα εξής:

 

  • Αντίγραφο- απόσπασμα από την πράξη θανάτου.
  • Μια δήλωση από κληρονόμο που εκφράζει την επιθυμία αποτέφρωσης και το αντίγραφο της ταυτότητας του.
  • Υπεύθυνη δήλωση του συγγενή ότι ο θανόντας ή θανούσα δεν φέρει μεταλλικό αντικείμενο (από εγχείριση – δόντια κ.τ.λ.)
  • Οι αποτεφρώσεις μέχρι και σήμερα πραγματοποιούνται στην Ιταλία, Βουλγαρία, Γερμανία.

Αποτεφρώσεις – καύση νεκρού

Δίνουμε την δυνατότητα εξόφλησης του κόστους της αποτέφρωσης – τελετής – κηδείας με πιστωτική κάρτα έως και 12 άτοκες δόσεις και με χρεωστική κάρτα (MasterCard, Visa).

Το γραφείο κηδειών στην Γλυφάδα λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου επί 24ώρου βάσεως και είναι πάντα στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.

Για άμεση επικοινωνία και επιμέρους προσφορά για αποτεφρώσεις, όσο και για κηδείες /  τελετές καλέστε το γραφείο κηδειών στο: 210 9633733 και 698 444 4441.

Όλο το 24ώρο 365 μέρες τον χρόνο

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Σκοπός μας είναι να είμαστε κοντά σας ώστε να αντιμετωπίσετε με αξιοπρέπεια αυτές τις δύσκολες στιγμές.