Γραφείο τελετών "Η Θεοτόκος". Γλυφάδα - Αργυρούπολη - Άλιμος - Αθήνα. Κηδείες, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, καύση, κηδείες εκτός Αθηνών - Ελλάδος, εκταφές οστών.

Franchise Γραφείου Τελετών

Franchise Γραφείου Τελετών

H επιχειρηματική επιλογή συνεργασίας που κάνει τη διαφορά

Με θεμέλιο ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στον χώρο, την άρτια οργάνωση, τις σημαντικές υποδομές και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει με προμηθευτές στην Ελλάδα, τα «Γραφεία τελετών Η Θεοτόκος», αποτελεί αξιόπιστη επιλογή συνεργασίας Franchise τόσο για επιχειρηματίες του κλάδου όσο και για νέους επενδυτές.

Η συνεργασία με τα «Γραφεία Τελετών Η Θεοτόκος» προσφέρει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να πετύχουν τους στόχους τους προσφέροντας συνεχή υποστήριξη, η οποία ξεκινά από τα πρώτα στάδια δημιουργίας ή μετασχηματισμού του καταστήματος και εξελίσσεται σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Βασική αρχή μας είναι η συνεργασία με επαγγελματίες που διαθέτουν όρεξη και μεράκι. Με πίστη στις ίσες ευκαιρίες για όλους, οι franchisees της εταιρίας αντιμετωπίζονται ως συνεργάτες-επιχειρηματίες και όχι ως απλοί επενδυτές.

Η πρόταση συνεργασίας Franchise Γραφείου Τελετών που αναπτύσσουμε βασίζεται στη λειτουργία ευέλικτων καταστημάτων, που απαντούν στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και στις ουσιαστικές ανάγκες των πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα Franchise ή υποβάλετε ηλεκτρονικά την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ